BALIKESİR / İVRİNDİ - Şehit Kenan Dalkılıç İlkokulu

Şehit Kenan Dalkılıç İlkokulu

Soğanbükü Mahallesi İVRİNDİ /BALIKESİR
Vizyon
Soğanbükü Müdafaa-i Hukuk İ.Ö.O’nu okul paydaşlarımızın güç birliği ile tercih edilen, ülkemizdeki en iyi orta öğretim kurumlarına her yıl artan sayıda öğrenci yerleştirebilen, sportif sosyal kültürel etkinlikleri ile adından söz ettirebilen, çalışma kadrosuyla örnek teşkil eden, Avrupa Birliği normlarına eş değer eğitim veren güçlü bir eğitim kurumu haline gelmektir.
Misyon
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş; çağdaş demokratik, lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin sağlamak ve çocuklarımıza 21. yy.ın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Ulaşım
İl merkezinden her yarım saatte bir Gökçeyazı birlik minübüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Balıkesir İl Merkezinden ve Soğanbükü Mahallemizden saat başı Gökçeyazı Birlik Minibüsleri kalkmaktadır.
İl Merkezine Uzaklık 25KM,İlçe Merkezine Uzaklık 13KM´dir.
Masa tenisi, voleybol, futbol, futsal, geleneksel çocuk oyunları
TÜBİTAK 4006
eTwinning, Bigep ve yerel projelerimiz